Bedrijfsprofiel

Hoe kunnen wij u helpen?

Particulier of zakelijk,

Klein dak of grootschalig project,

Nieuwbouw of renovatie,

Hellend of vlak dak,

Wij zijn u graag van dienst!

De Boer Dakbedekkingen is in 1992 opgericht door Peter de Boer.
Voordat Peter dit bedrijf startte was hij werkzaam als accountmanager bij een toeleverancier van dakbedekkingsmaterialen. Hier kwam hij voor het eerst in aanraking met de dakbedekkingswereld.

Na een periode dit werk te hebben verricht kwam het ondernemingsgevoel naar boven. Dit resulteerde in het oprichten van zijn eigen dakbedekkingsgroothandel.

Om zijn klanten goed te kunnen adviseren wilde Peter zelf ook ervaren wat het beroep van dakdekker inhield. Het dakdekkersvak bleek zoveel ‘charme’ met zich mee te brengen dat Peter besloot om zich hier helemaal op te gaan richten. De Boer Dakbedekkingen was hiermee een feit. Sinds 2008 is ook Gerard de Boer, de jongere broer van Peter, toegetreden tot het bedrijf.

De Boer Dakbedekkingen is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met veel vakbekwame medewerkers. Deze zijn het visitekaartje van het bedrijf. Wij investeren dan ook graag in de deskundigheid en veiligheid van onze medewerkers. Om de veiligheid op de werkvloer te optimaliseren is De Boer Dakbedekkingen vanaf 2008 VCA  gecertificeerd. Sinds 2015 zijn wij tevens een erkend leerbedrijf.

De klantenkring van De Boer Dakbedekkingen is zeer divers: van gerenommeerde aannemingsbedrijven, installatiebedrijven en instellingen tot woningbouwverenigingen, gemeenten,  het bedrijfsleven en de particuliere sector.

De Boer Dakbedekkingen wil haar klanten zo goed en breed mogelijk bedienen en heeft er daarom voor gekozen zich alle aspecten van het dakdekkersvak en aanverwante werkzaamheden eigen te maken.

Om de relaties zo objectief en onafhankelijk mogelijk te kunnen adviseren wil De Boer Dakbedekkingen zich niet aan bepaalde fabrikanten of merken binden.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?