Garantie

Hoe kunnen wij u helpen?

Particulier of zakelijk,

Klein dak of grootschalig project,

Nieuwbouw of renovatie,

Hellend of vlak dak,

Wij zijn u graag van dienst!

Naast de hoge eisen die De Boer Dakbedekkingen stelt aan haar kwaliteit en service, bent u ons ook verzekerd van uitstekende garantie-voorwaarden.


Doordat De Boer Dakbedekkingen alleen werkt met gecertificeerde kwaliteitsproducten kan op al de door ons aangebrachte dakbedekkingssystemen een verzekerde productgarantie inclusief productcertificaat worden afgegeven. Alle dakbedekkingssystemen zijn voor minimaal 10 jaar verzekerd.


De Boer Dakbedekkingen kan u ook een tienjarige verzekerde All-in projectgarantie aanbieden. Hiermee verzekert u, tegen een kleine vergoeding, de complete dakbedekkingsconstructie inclusief het ontwerp en de uitvoering. Een dakbedekkingsconstructie voorzien van een All-in projectgarantie voldoet aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen. De kwaliteit van uw dak is dus, onafhankelijk van het uitvoerende dakbedekkingsbedrijf, voor 10 jaar gewaarborgd. Om deze vorm van verzekering mogelijk te maken wordt er voor en tijdens de werkzaamheden, door een onafhankelijk adviesbureau, streng gecontroleerd op het ontwerp en de uitvoering.


De precieze garantiebepalingen kunt u geheel vrijblijvend bij De Boer Dakbedekkingen opvragen.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?